Faste onsdagsturar med oppstart ved Fysiotrimmen.

Dette skal være en "lavterskeltur" der den med den "tyngste sekken eller de tyngste beina" bestemmer tempo. Det skal på hver tur være med ein fra styret i klubben som skal sjå til at ingen blir fråsykla.

Vi har for 2019 inngått samarbeid med Fjell- og sykkelsevice v/Tor Erling Johansen, Skodje som forøvrig er vårt nyeste klubbmedlem.
Fjell- og sykkelservice har planlagt å kjøre egne fellesturer på offroad på torsdager hvor de vil passere "Brauta" ca kl. 18:25. Den som vil være med fra start kan møte opp ute ved Fjell- og sykkelservice, Skodje kl. 18:00.

Tor Erling har også fellesturer på landeveg på søndager med oppstart kl. 10:00 fra Fjell- og sykkelservice hvor det avsluttes med nystekte vafler og kaffe.

ØIL sykkelgruppen har planer om videre samarbeide med Tor Erling med henblikk på "klubbkvelder", fellesturer/arrangement og turer med mål å delta på ulike ritt lokalt, regionalt og nasjonalt.

ØIL sykkelgruppen vil i nær fremtid komme med påfyll av nyttig informasjon og vi håper gamle og nye medlemmer finner klubben interessang.

ØIL sykkelgruppen er også registrert på SPOND (en app)
hvor ulik aktivitet også vil bli formidlet i tillegg til FB.

OPPFORDRER ALLE TIL Å VÆRE GODT SYNLIG I TRAFIKKEN, BRUK LYS, STERKE FARGER PÅ SYKKELJAKKA OG HJELM.

HUSK NYTT OPPMØTETIDSPUNKT FOR ONSDAGSTURANE KL 18:30 FRA FYSIOTRIMMEN

Kjør forsiktig så sjåast vi.

Leiar Ola Mogstad, nestleiar Aslak Benjaminsen, kasserar Kjell Petter Braute, styremedlem
Torbjørn Frøland og Vidar Amdam, varamedlen Vidar Ørskog.